Cock van Bruggen (1951) is een gedreven, oplossingsgerichte, betrokken en integere werker. Bij hem is alles bespreekbaar.

Cock heeft een lang werkzaam leven achter de rug als maatschappelijk werker en manager zowel in de maatschappelijke dienstverlening als in het hoger beroepsonderwijs. Op welk vlak hij werkzaam was, met cliënten, studenten of collega’s, hij vond het fantastisch om te merken dat hij voor veel mensen van betekenis kon zijn.

Cock is ervaringsdeskundig op het gebied van zijn echtscheiding. Hij heeft zelf de complexiteit van loyaliteiten ervaren in relatie tot zijn ex- en nieuwe partner en de kinderen uit twee gezinnen. Samen hebben Cock en zijn partner vijf volwassen dochters en zes kleinkinderen, waarmee hij een fijne band heeft.

In plaats van te genieten van zijn welverdiende rust nu hij met pensioen is, kiest hij ervoor om zijn expertise als relatietherapeut/docent verder in te zetten.

Vanuit de overtuiging dat het gedachtegoed van de emotionally focused therapy (EFT) echt kan bijdragen aan veerkrachtige, veilige relaties en echt een verschil kan maken, wil Cock ‘er vol voor gaan’.

Opleidingen
1972-1976 HBO Maatschappelijk werk
1979-1981 Voorgezette opleiding Groepsmaatschappelijk Werk
1986-1990 Voortgezette opleiding Gezins- en relatietherapie
1995-1997 HBO Management voor Instellingen en Bedrijven
Cursussen
2003 Cursus Pedagogische Didactische Vorming
2014 Basiscursus Emotionally Focused Therapy

Verder heeft Cock nog vele andere congressen, trainingen, seminars gevolgd. Voor meer informatie over de werkzaamheden van Cock zie www.kleurrijkleveninstituut.nl